Trotse Nathalie Meskens heeft geweldig nieuws over haar zoontje Loé showbizz
showbizz

Trotse Nathalie Meskens heeft geweldig nieuws over haar zoontje Loé

Trotse Nathalie Meskens heeft geweldig nieuws over haar zoontje Loé

Nathalie's tweede kindje, Loé, is ondertussen al meer dan 1 jaar oud. Hoog tijd dus om met hem te gaan zwemmen, vindt mama Nathalie.

Nathalie Meskens werd vorig jaar in september voor de tweede keer mama. Zoontje Loé vierde nog maar pas zijn eerste verjaardag, maar dat stopt Nathalie niet om met hem al te gaan zwemmen. Je kan er namelijk niet snel genoeg bijzijn, denkt ze. Nu heeft Nathalie fantastisch nieuws over Loé.

“Geslaagd voor zijn ‘Self Rescue’-cursus”, schrijft Nathalie. “Ook ons Loé’tje met grote onderscheiding (bestaat niet hoor, maar voor mij voelde het weer groots)”, voegt ze er nog aan toe. Ze deelt ook meteen een video van Loé in het zwembad, waar hij leert om zichzelf te behelpen in het water.

Tijdens deze cursus heeft Loé onder meer geleerd hoe hij moet drijven en trappelen in het water. "Zo trots", aldus mama Nathalie. Bovendien wordt Loé ook nog even in de bloemetjes gezet. Zo mag hij een gouden medaille in ontvangst nemen omdat hij de cursus succesvol heeft afgerond.

Trotse Nathalie Meskens heeft geweldig nieuws over haar zoontje Loé
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws