'Thuis'-producer hint naar onheilspellende verhaallijn: "Kink in de kabel" showbizz
showbizz

'Thuis'-producer hint naar onheilspellende verhaallijn: "Kink in de kabel"

'Thuis'-producer hint naar onheilspellende verhaallijn: "Kink in de kabel"

Thuis’ is niet bang van een goede portie drama. Hoewel dit seizoen nog maar twee maanden bezig is, wisten de makers dit al opnieuw te bewijzen. Kobe dood, Waldek in coma, de rechtszaak van Judith en de kidnapping van Hannah zijn daar hét voorbeeld van.

Maar daar zal het uiteraard niet bij blijven. Het 28ste seizoen belooft een tumultueus seizoen te worden, tenminste als we producer Hans Roggen mogen geloven. Zo lokken de kinderwens van Lowie en Paulien, de dementie van Veerle en de racistische rechter Alexander al heel wat reacties uit. Maar er is ook een nakend huwelijk dat we niet mogen vergeten.

In maart trouwen Christine en Adil. Eén ding is al zeker: Christine wordt een echte ‘bridezilla’. “Bazig, licht ontvlambaar en dwingend om haar trouwdag op haar manier georganiseerd te krijgen”, verklapt Hans Roggen in de Dag Allemaal Soapspecial. De voorbereidingen voor de trouw worden dus geen lachertje.

Maar hoe zal Adil, haar aanstaande, daarmee omgaan? “Hij zal zich zo aan haar moeten aanpassen, dat de kijker medelijden met hem zal krijgen”, onthult de producer al. Christine is dan ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. “Het valt alleen nog af te wachten of Adil zo over zich zal laten lopen. En of er misschien dus nog een kink in de kabel komt”, licht Hans Roggen een tipje van de sluier op. Dat voorspelt niet veel goeds.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws