Lotte Vanwezemael laat zich van haar beste kant zien in sexy lingerie: "Bom!" sexy
sexy

Lotte Vanwezemael laat zich van haar beste kant zien in sexy lingerie: "Bom!"

Lotte Vanwezemael laat zich van haar beste kant zien in sexy lingerie: "Bom!"

Lotte Vanwezemael maakt haar volgers op Instagram opnieuw helemaal gek. De seksuologe post namelijk weer enkele heel uitdagende kiekjes.

Lotte Vanwezemael is vooral bekend geworden als ‘Seksuolotte’ bij MNM, maar ze komt ook vaak op tv. Zo verscheen ze onlangs nog in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Bovendien doet ze het ook enorm goed op sociale media. Op Instagram heeft ze zelfs meer dan 200.000 volgers en dat komt vooral omdat ze vaak knappe foto's van zichzelf post.

Soms durft 'Seksuolotte' ook wel eens pikante plaatjes te posten, waarop ze meer van haar lichaam laat zien. Dat doet ze deze keer opnieuw, want nu deelt Lotte enkele foto’s van een nieuwe fotoshoot voor een lingeriemerk. Zo krijgen we haar te zien in een wit hemdje met daaronder sexy lingerie.

Haar volgers zijn alvast fan van de nieuwe foto's. “Godverdikke”, “Wauw”, “Beeldschoon”, “Hele mooie foto, je bent een knappe vrouw”, “Oh zo sexy”, “Jawadde”, “Wow, knap”, “Hier is maar 1 woord voor: adembenemend” en “Zo puur, zo mooi”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws