Lien uit 'Blind Getrouwd' dient Joren van antwoord: "Absoluut geen nood aan" showbizz
showbizz

Lien uit 'Blind Getrouwd' dient Joren van antwoord: "Absoluut geen nood aan"

Lien uit 'Blind Getrouwd' dient Joren van antwoord: "Absoluut geen nood aan"

Joren en Lien zijn misschien well het koppel bij uitstek waarvoor ‘Blind Getrouwd’-kijkers het niet goed zien aflopen. Ook Joren lijkt stilaan door te hebben dat het een heuse klus zal worden om Liens hart nog te veroveren.

De tijd vliegt voorbij. Nog twee weken samenwonen en het experiment zit erop. Daar moest Joren toch even van slikken, want veel vooruitgang hebben hij en Lien nog niet geboekt. Daar zagen we maandag opnieuw het levende bewijs van: miscommunicatie alom.

Zo had Joren er een serieuze baaldag op zitten en wilde hij gewoon even zijn vrouwtje horen. “Ik stuurde een Whatsappje, zag dat ze het bericht las, maar er kwam geen reactie”, vertelt hij. ’s Avonds hetzelfde, maar dan moest hij het met de boodschap “slaap er eens rustig over” doen. “Dat is niet de ­reactie waar je op hoopt”, geeft Joren eerlijk toe. En Lien? Te druk aan het werk om iets te sturen. En daarna? “Ik was zo moe dat ik niet de nood voelde om te antwoorden”, biecht ze op.

“Ik moet precies de Berlijnse Muur omverrijden, maar ik heb geen ­legertank in mijn garage staan”, reageert Joren. En dat beseft Lien ook wel. “Op dat moment was good wife not so good”, moet ze bekennen. Ze vindt het dan ook heel erg dat ze zich niet kan openstellen. “Ik wil niet grof en bot zijn. Ik was kortaf zonder ik het besefte. Ons gesprek daarover was een realitycheck waarbij een traan is weggepinkt”, geeft Lien toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws