Raphaella uit 'Love Island' laat weinig aan de verbeelding over: "Zo sexy!" sexy
sexy

Raphaella uit 'Love Island' laat weinig aan de verbeelding over: "Zo sexy!"

Raphaella uit 'Love Island' laat weinig aan de verbeelding over: "Zo sexy!"

Raphaella Deuringer laat opnieuw heel diep in haar boezem kijken. Haar volgers vinden dat helemaal niet erg en reageren erop los.

Raphaella kennen we nog van haar deelname aan het populaire programma ‘Love Island’. Echter kon de realityster geen relatie overhouden aan het tv-programma en ook met profvoetballer Dante Vanzeir liep het deze zomer mis. Momenteel is Raphaella single, maar dat laat ze niet aan haar hart komen.

Op Instagram is de ‘Love Island’-ster ook enorm populair. Daar zet ze geregeld meer uitdagende plaatjes op en daar zijn haar volgers vooral fan van. Deze keer post ze enkele foto’s waarop ze een opmerkelijke outfit draagt. Ze heeft namelijk een kleedje aan dat weinig aan de verbeelding overlaat.

Haar volgers merken dit ook op en ze laten in de commentaren weten wat ze van de foto’s denken. “Babe”, “Sexy”, “Bom”, “Wat een godin jij”, “Heel mooi hoor, wat een lichaam”, “Nice”, “Genieten dit”, “Wauwie”, “Zal maar uw vriendin zijn, hoe mooi” en “Hot mami”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws