Tom Waes neemt drastisch besluit na tegenslag: "Zet er geen voet meer binnen" showbizz
showbizz

Tom Waes neemt drastisch besluit na tegenslag: "Zet er geen voet meer binnen"

Tom Waes neemt drastisch besluit na tegenslag: "Zet er geen voet meer binnen"

Sinds maandag kunnen we de reisavonturen van Tom Waes weer op de voet volgen. Al bijna tien jaar trekt de presentator de wereld rond met ‘Reizen Waes’. En dat is hij nog lang niet beu.

In de nieuwe afleveringen van ‘Reizen Waes: wereldsteden’ bezoekt hij net zoals vorig seizoen - zoals de titel al verklapt - enkele wereldsteden. Beginnen deed hij maandag in Mumbai, maar ook met Nairobi, São Paulo en Dubai maakt Tom dit seizoen kennis. Maar die laatste stad kon hem niet echt bekoren.

“Mij interesseert die stad nu eens echt geen fluit”, geeft Tom toe in Humo. Hij kreeg in zijn leven al meermaals de kans om de stad te bezoeken, maar je kreeg hem er met geen stokken naartoe. Toch liet de presentator zich door de redactie van het programma overtuigen. “Ik ben blij dat ik het met m'n eigen ogen gezien heb, maar ik hoef daar nooit meer opnieuw te komen”, besluit Tom.

De reden waarom Tom zo graag reist is om andere mensen en culturen te leren kennen. “En juist aan die twee zaken ontbreekt het in Dubai”, klinkt het. Zijn conclusie: een jonge wereldstad zonder eigen cultuur waar je niets kan doen behalve aan het strand liggen. Tom zie je er dus niet meer terug. “Maar het is een spectaculaire aflevering geworden, dat sowieso”, aldus de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws