Jeroen Meus openhartig over overlijden: "Ik begin en eindig de dag met verdriet" showbizz
showbizz

Jeroen Meus openhartig over overlijden: "Ik begin en eindig de dag met verdriet"

Jeroen Meus openhartig over overlijden: "Ik begin en eindig de dag met verdriet"

Het ene afscheid na het andere. Jeroen Meus gaat momenteel door een erg moeilijke periode en daar vertelt hij nu openlijk meer over.

Recent moest Jeroen nog afscheid nemen van zijn hond Ballie en zijn paard Chanel, maar hij heeft het nog steeds heel zwaar sinds het overlijden van zijn broer Wim. Hij stierf vorig jaar op oudejaarsavond. “Ik zit in een ongelofelijke rouwfase”, bekent Jeroen aan Humo. “Ik mag dat geen fase noemen, want ik zal de rest van mijn leven blijven rouwen”, voegt hij toe.

Wim overleed net voor het nieuwe jaar begon en voor Jeroen is het jaar nooit van start gegaan. “Mijn verdriet is groter dan de seizoenen. Het domineert mijn zijn volledig”, aldus Jeroen. Hij heeft ontzettend diep gezeten, maar nu hij het weer wat drukker heeft, gaat het al een beetje beter. “Zo werk ik nu aan een tv-programma over mijn broer, dat helpt”, zegt hij.

Jeroen leeft nu van dag tot dag. “Het zou fijn zijn om nog eens wakker te worden en blij te zijn met de zon die schijnt, om niet onmiddellijk triest te worden”, vertelt hij. Toch wil hij niet bij de pakken blijven zitten. Zo verklapt hij dat hij iets heeft beloofd aan zichzelf én aan Wim. “In 2022 mag je nog helemaal onder mijn vel zitten, maar daarna moet je vertrekken”, onthult Jeroen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws