Dit doet Gordon nu om zijn brood te verdienen na faillissement horecazaak showbizz
showbizz

Dit doet Gordon nu om zijn brood te verdienen na faillissement horecazaak

Dit doet Gordon nu om zijn brood te verdienen na faillissement horecazaak

Gordon moest vorige maand nog de deuren sluiten van zijn koffiezaak in Blaricum. Echter lijkt hij al iets nieuws gevonden te hebben om zijn geld mee te verdienen.

Vorige maand kwam er veel slecht nieuws naar buiten over Gordon. De Nederlandse tv-persoonlijkheid moest namelijk zijn koffiezaak sluiten wegens een tekort aan personeel en dat deed hem veel verdriet. Vervolgens ging het ook minder goed met hem, maar nu lijkt hij zijn geluk in Dubai gevonden te hebben.

Daar kocht hij eerder dit jaar al een nieuwe woning en een extra zakcentje in Dubai kan zeker geen kwaad. Bekende Buren meldt nu dat hij heel wat geld binnenkrijgt door zijn vastgoed. Eerder wou hij zijn villa in Blaricum al verkopen, maar de vraagprijs bleek toch te hoog te zijn. Sindsdien verhuurt hij de villa voor 10.000 euro per maand.

Nu doet hij hetzelfde met zijn penthouse in Amsterdam. Ook dat wou hij eerst verkopen, maar er lijkt toch meer interesse te zijn van huurders. Zo staat zijn stulpje in Amsterdam nu te huur voor een bedrag van 15.000 euro per maand. Bovendien heeft Gordon ook nog een appartement in Kaapstad dat te koop staat. Gaat hij dat binnenkort ook verhuren en een volkomen huisjesmelker worden?

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws