Monique Westenberg deelt schattige foto's van jarige zoontje met André Hazes showbizz
showbizz

Monique Westenberg deelt schattige foto's van jarige zoontje met André Hazes

Monique Westenberg deelt schattige foto's van jarige zoontje met André Hazes

Monique Westenberg, de ex-verloofde van André Hazes, post enkele prachtige plaatjes van haar zoontje op Instagram. Ze krijgt al snel heel wat reacties.

André Hazes jr., het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg, mag vandaag 6 kaarsjes uitblazen. Om zijn verjaardag te vieren is het gezinnetje afgelopen weekend naar Disneyland Parijs getrokken. Ondanks dat André en Monique al even niet meer samen zijn, hebben ze het toch erg naar hun zin gehad.

Monique deelt nu op haar Instagram enkele beelden van hun tripje naar het Franse pretpark. Zo plaatst ze ook verschillende foto’s van haar zoontje met zijn vader en dat krijgen we niet zo vaak te zien. “Dankjewel voor het magische weekend”, schrijft Monique erbij.

Haar volgers reageren alvast met heel wat lieve berichtjes. Zij vinden het erg leuk om André en Monique samen te zien. “Zo fijn hoe jullie met jullie kind omgaan”, “Wat een mooie foto’s en gefeliciteerd met Dré’tje”, “Fijn dat jullie zo genoten hebben”, “Prachtig om te zien, toppers” en “Mooi zo samen”, klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws