Olga Leyers is niet verlegen en laat erg diep in haar boezem kijken: "Oef!" sexy
sexy

Olga Leyers is niet verlegen en laat erg diep in haar boezem kijken: "Oef!"

Olga Leyers is niet verlegen en laat erg diep in haar boezem kijken: "Oef!"

Olga Leyers verbluft haar volgers op Instagram, want ze laat zich opnieuw van haar meest sexy kant zien. Op het pikante kiekje komen al snel heel wat reacties.

Net zoals de rest van bekend Vlaanderen is ook Olga Leyers naar het event van het jaar afgezakt. Dinsdagavond vond namelijk de première van de veelbesproken film ‘Zillion’ plaats in de Kinepolis in Antwerpen en ook de jongste dochter van Jan Leyers was daarvoor uitgenodigd.

Op zo’n evenement is het vooral zien en gezien worden. Daarom is het natuurlijk belangrijk dat je er op en top uitziet en dat begrijpt Olga maar al te goed. Op haar Instagrampagina deelt ze nu een foto van haar zeer uitdagende look en er is iets dat meteen de aandacht trekt: haar decolleté.

De outfit valt alvast in de smaak bij haar volgers. Zij laten meteen weten dat ze er geweldig uitziet. "Grrrr”, “Goeiemorgen, wat een mooie outfit”, “Uw figuur!”, “Zo mooi”, “Knapperd” en “Bom”, reageren ze onder meer. Eline De Munck laat ook een reactie achter. Zij plaatst enkele vlammetjes onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws