Dit vond Jana uit 'Blind Getrouwd' echt van haar eerste keer met Christiaan showbizz
showbizz

Dit vond Jana uit 'Blind Getrouwd' echt van haar eerste keer met Christiaan

Dit vond Jana uit 'Blind Getrouwd' echt van haar eerste keer met Christiaan

Jana en Christiaan hebben toegegeven dat ze voor de eerste keer seks hebben gehad met elkaar. Jana praat daar nu heel openlijk over en laat ook weten wat ze er juist van vond.

Eindelijk is het gebeurd: Jana en Christiaan hebben hun eerste vrijpartij achter de rug. De twee hebben duidelijk het advies van expert Wim opgevolgd. Hij raadde hen aan om de volgende stap te zetten in hun relatie, omdat ze allebei bevestigden er klaar voor te zijn. Jana vertelt nu ook openhartig over die gebeurtenis.

Zij vond alvast dat het gebeurde op het juiste moment. “Als pril koppel is het normaal dat je op een bepaald moment een stap verder gaat”, zegt ze. Het is volgens haar een logisch gevolg als je kust en knuffelt met elkaar. “Zonder het advies van Wim zou het ook gebeurd zijn, maar zijn duwtje in de rug was welkom”, geeft ze toe.

Sinds het koppel samenwoont, is Jana’s interesse in Christiaan alleen maar toegenomen. “Het begon te kriebelen”, bekent ze. Het staat buiten kijf dat de twee elkaar aantrekkelijk vinden, want dat is ook nodig om die stap te kunnen zetten. “Het was een grappig en schattig moment, maar ook wel wat onwennig”, aldus Jana. Dat komt vooral omdat ze wat onzeker is. “Bij hem valt die onzekerheid nu stilaan weg”, zegt ze.

Populair

Laatste nieuws