Fans van Regi hebben duidelijke mening over nieuwe nummer met Arno en Melanie showbizz
showbizz

Fans van Regi hebben duidelijke mening over nieuwe nummer met Arno en Melanie

Fans van Regi hebben duidelijke mening over nieuwe nummer met Arno en Melanie

Arno en Melanie zijn de winnaars van de tweede ‘Regi Academy’. Nu is ook hun single 'Als ik Mezelf Verlies' uit en daar hebben Regi’s fans veel over te zeggen.

Een zenuwslopende finale in een vol Sportpaleis, maar uiteindelijk mogen Melanie en Arno zich de winnaars van ‘Regi Academy’ noemen. Zij volgen Pauline Slangen, de winnares van het eerste seizoen, op en om dat te vieren, zongen ze ook meteen voor de eerste keer hun nieuwe single ‘Als ik Mezelf Verlies’.

VTM deelt nu de volledige live-versie van Regi’s nieuwe nummer op Instagram. Al snel krijgt de video heel veel reacties van fans die willen laten weten wat ze van de single denken. Het is meteen duidelijk dat iedereen heel blij is met de 2 winnaars en dat het een geweldig goed nummer is.

Zo staan de reacties vol met lieve berichtjes. “Wat een toppertjes”, “Ben zo trots op ze”, “Prachtig en krachtig”, “Zo mooi, zoveel kippenvel”, “Ik ben fan”, “Was zo zalig”, “Geweldig”, “Gewoonweg toptalenten” en “Prachtig nummer”, klinkt het onder meer in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws