Verliezend 'Regi Academy'-finaliste Hanne doet lelijk boekje open over Regi showbizz
showbizz

Verliezend 'Regi Academy'-finaliste Hanne doet lelijk boekje open over Regi

Verliezend 'Regi Academy'-finaliste Hanne doet lelijk boekje open over Regi

Vandaag liet Regi zijn nieuwste nummer ‘Als Ik Mezelf Verlies’ officieel op de wereld los. Dat werd ingezongen door de twee gloednieuwe leden de Regi family: Arno en Melanie. Maar dat wil zeggen dat Hanne afgelopen zaterdag als enige finaliste afviel in ‘Regi Academy’.

Iets wat bij veel kijkers heel wat onbegrip opriep. Heel kijkend Vlaanderen had zaterdagavond met haar te doen. Hanne moest tijdens de grote liveshow in het Sportpaleis toekijken hoe Arno en Melanie met de overwinning naar huis gingen en bleef dus moederziel alleen achter. En dat vond de zangeres zelf ook erg pijnlijk.

“Het was wel fijn geweest als er nog een afvaller was, zodat we elkaar konden troosten”, geeft Hanne eerlijk toe aan Het Laatste Nieuws. Bovendien liet Regi haar meteen als een blok vallen. “Nog een kus op het podium, maar daarna heb ik niets meer van hem gehoord”, biecht de zangeres op. “Spijtig”, vindt ze.

Maar Hanne laat haar hoofd niet hangen. Eén ding is zeker: zingen zal ze nooit opgeven. Ze is vastberaden om haar toekomst in de muziekwereld verder uit te stippelen. “Als Regi ooit nog eens iemand nodig heeft, mag hij me altijd bellen”, grapt ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws