Frances Lefebure onthult meer over gezinsuitbreiding met Boris Van Severen showbizz
showbizz

Frances Lefebure onthult meer over gezinsuitbreiding met Boris Van Severen

Frances Lefebure onthult meer over gezinsuitbreiding met Boris Van Severen

Vanavond maakt Frances Lefebure haar comeback op de buis. Samen met Lieven Scheire presenteert ze het gloednieuwe VTM-programma ‘Ons DNA’. Met een hoopje BV’s en zichzelf als proefkonijnen nemen ze ons mee in de wondere wereld van de genetica.

In het programma gaat het natuurlijk ook over kinderen krijgen. Iets wat Frances wel ziet zitten. Zij stapte iets meer dan een jaar geleden in het huwelijksbootje met Boris Van Severen, die al twee kinderen had uit een vorige relatie. Plusmama zijn is fijn, maar toch wil de presentatrice misschien wel een eigen kindje met haar man.

“Al is het op dit moment nog niet aan de orde”, geeft Frances toe in Het Laatste Nieuws. Toch neemt de presentatrice al een drastisch besluit voor als de tijd rijp is. Ze wil de natuur koste wat het kost gewoon haar werk laten doen. “Mocht ik met Boris voor een kindje gaan, zou ik nooit betalen voor bijvoorbeeld de oogkleur van de baby”, klinkt het. Want dat kan tegenwoordig.

“Daar wordt nogal licht over gegaan, maar zo’n IVF behandeling is ontzettend zwaar”, legt Frances uit. De presentatrice heeft namelijk zelf een koppel gevolgd dat zo’n traject aflegde om een erfelijke aandoening te elimineren. En dat wordt blijkbaar nogal onderschat, zowel fysiek als mentaal. Geef Frances dus maar de natuurlijke gang van zaken.

Populair

Laatste nieuws