Zo zit het écht met Tom Waes' liefdesleven na pijnlijke breuk met verloofde showbizz
showbizz

Zo zit het écht met Tom Waes' liefdesleven na pijnlijke breuk met verloofde

Zo zit het écht met Tom Waes' liefdesleven na pijnlijke breuk met verloofde

In juni zetten Tom Waes en Mieke Morel een punt achter hun relatie. Achttien jaar lang waren ze elkaars steun en toeverlaat, maar het heeft niet mogen zijn. Nu onthult de ‘Reizen Waes’-presentator meer details over zijn liefdesleven.

In 2004 leerden Tom en Mieke elkaar kennen aan de schoolpoort van hun kinderen, kort nadat Tom gescheiden was van zijn eerste vrouw. Het koppeltje was maar liefst achttien jaar samen. Tien jaar geleden ging Tom zelfs voor Mieke op de knie, maar een huwelijk is er nooit van gekomen. Maar hoe zit het bij Tom momenteel in de liefde?

Veel valt daar blijkbaar niet over te vertellen. Na de breuk met Mieke is hij zijn prinses op het witte paard nog niet tegengekomen. “Nee, ik heb geen vakantielief aan mijn reizen overgehouden”, geeft Tom eerlijk toe in Primo. En dat vindt hij goed zo.

Tom is voorlopig niet bepaald op zoek naar de liefde. Het lijkt er wel op dat hij de breuk met Mieke toch al deels heeft kunnen verwerken “Ik heb het gevoel dat zelfs de ‘zomer’ van mijn leven nog moet beginnen”, zegt zijn optimistische zelve. Het leven lacht hem dus toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws