Cathérine Moerkerke krijgt telefoontje met slecht nieuws: "Kon het niet geloven" showbizz
showbizz

Cathérine Moerkerke krijgt telefoontje met slecht nieuws: "Kon het niet geloven"

Cathérine Moerkerke krijgt telefoontje met slecht nieuws: "Kon het niet geloven"

Vorige week werd de laatste aflevering van het splinternieuwe VTM-programma ‘Het Jachtseizoen’ uitgezonden. Daarin probeerden jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop zeven duo’s van BV’s te pakken die op de vlucht geslagen waren.

In augustus werd het programma bij VTM aangekondigd. Daarin werden acht duo’s bekendgemaakt, waaronder Sam Gooris en Sergio, Sven De Ridder en Gunther Levi, Cathérine Moerkerke en Hannelore Simoens… Maar wat nu opvalt: de aflevering met Cathérine en Hannelore als prooien heeft het scherm niet gehaald.

Een tijdje na de opnames kreeg Cathérine niet zo’n leuk telefoontje van VTM. Door technische problemen kon de aflevering niet worden uitgezonden. De camera had het namelijk begeven, waardoor de makers heel wat beeldmateriaal kwijtspeelden. “Zo bleven er enkel beelden over van één handcamera. Te weinig, zo bleek”, vertelt Cathérine teleurgesteld in de HLN-podcast 'De Mediawatchers'.

"Heel eerlijk, het heeft lang geduurd voor ik het geloofde”, geeft Cathérine toe. “Dat kan toch niet dat je beelden kwijt bent. Maar het is effectief gebeurd. Spijtig, we hadden echt een grave uitzending”, klinkt het. Extra jammer, want Cathérine en Hannelore hadden de eindmeet wel degelijk gehaald. “We hadden onze vlucht tot in de puntjes voorbereid. Eigenlijk konden we niet gesnapt worden”, aldus de journaliste.

Populair

Laatste nieuws