Dziubi verklapt per ongeluk hoe het afloopt tussen Jana en Christiaan showbizz
showbizz

Dziubi verklapt per ongeluk hoe het afloopt tussen Jana en Christiaan

Dziubi verklapt per ongeluk hoe het afloopt tussen Jana en Christiaan

Dziubi en Jana uit ‘Blind Getrouwd’ kunnen het erg goed met elkaar vinden. Dziubi deelt nu een video waarin ook Jana te zien is en hij lijkt te verraden hoe het avontuur tussen Jana en Christiaan zal aflopen.

Dziubi en Jana, die momenteel allebei te zien zijn in ‘Blind Getrouwd’, zijn goede vrienden geworden sinds de start van het programma. De twee spreken vaak met elkaar af en delen ook af en toe een leuke video op TikTok. Deze keer deelt Dziubi een filmpje waarin de twee aan het dansen zijn op een nummer van Katy Perry.

Ondanks dat het een grappig filmpje is, valt er nog iets anders op. Enkele aandachtige volgers hebben namelijk gezien dat Dziubi geen ring draagt en Jana wel. “Zie ik Jana haar trouwring nog? Jaaa”, reageert iemand onder de video. Deze vaststelling is wel heel bijzonder.

De deelnemers van het programma mogen nu hun trouwring niet dragen, omdat ze anders te veel verklappen over de uitkomst. Dat Jana nu te zien is met haar ring in Dziubi’s video, zou wel eens kunnen betekenen dat Jana en Christiaan nog samen zijn.

@dziubi_ Vibeen op een van de beste Katy Perry schijven met de liefste @Jana De Bosscher 💃😄 En oh, wie kan Jana’s kat spotten 👀? #blindgetrouwd #blindgetrouwd2022 #vtm #mafs #wedding #friends #voorjou ♬ original sound - CALL ME CECE💕

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws