Tom Waes haalt hard uit naar Niels Destadsbader: “Dat geven ze niet aan hem” showbizz
showbizz

Tom Waes haalt hard uit naar Niels Destadsbader: “Dat geven ze niet aan hem”

Tom Waes haalt hard uit naar Niels Destadsbader: “Dat geven ze niet aan hem”

In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ werd er in de laatste aflevering voor de finaleweken weer erg hard gelachen. Tom Waes moest ook nog wat kwijt over zijn VRT-collega Niels Destadsbader.

Eindelijk was het zover: de langverwachte terugkeer van Tom Waes in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. De verwachtingen waren hooggespannen, maar Tom kon het toch niet waarmaken. Na 1 aflevering moet hij al terug naar huis vertrekken, maar hij heeft wel voor een zeer grappige avond gezorgd.

Zo werd er de hele aflevering gelachen met het loon van Tom. Het Laatste Nieuws maakte eerder al bekend dat hij zo’n 700.000 euro bruto krijgt per jaar en daardoor is hij ook het best betaalde VRT-gezicht. “Ik sloeg de krant open en verslikte me in mijn glas champagne”, grapt hij.

Vervolgens zegt Pedro Elias dat Tom het eiland Sint-Maarten gewoon gekocht heeft als Erik Van Looy aan hem vraagt of hij daar al ooit is geweest. Meteen daarna moet Tom nog wat kwijt over zijn contract. “Je moet het zo zien. Elke euro die de VRT aan mij geeft, geven ze niet aan Niels Destadsbader”, aldus Tom.

Populair

Laatste nieuws