Jeroen Meus zet verdriet voor overleden broer om in prachtig initiatief showbizz
showbizz

Jeroen Meus zet verdriet voor overleden broer om in prachtig initiatief

Jeroen Meus zet verdriet voor overleden broer om in prachtig initiatief

Jeroen Meus moest vorig jaar op oudejaarsavond afscheid nemen van zijn broer Wim. Hij overleed na een lange strijd tegen kanker. Een jaar later heeft de tv-kok het grote verlies nog steeds geen plaats gegeven.

“Ik zit in een ongelofelijke rouwfase”, vertelde Jeroen eerder al in Humo. Maar nu heeft hij een bijzondere manier gevonden om zijn verdriet te verwerken. De kok werkt momenteel namelijk aan een driedelige documentairereeks over rouw.

De reeks ‘Dagen zonder broer’ zal komend voorjaar te zien zijn op Eén. Dat meldt VRT NWS. Daarin zal Jeroen openhartig vertellen over het eerste jaar zonder Wim. Zo wil hij zijn verdriet omzetten in iets moois: een eerbetoon aan zij die er niet meer zijn, en dan voornamelijk aan zijn broer.

Bovendien gaat Jeroen in de docureeks op zoek naar nieuwe inzichten over rouw en verlies. Hij zoekt de mensen op die hem door deze moeilijke periode hebben geholpen. Maar hij brengt ook enkele lotgenoten een bezoekje, wildvreemden die het gevoel van gemis maar al te goed kennen. Een prachtige zoektocht naar warmte en naar alles wat waardevol is.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws