Jeroen Meus onthult wanneer 'Dagelijkse Kost' zal eindigen showbizz
showbizz

Jeroen Meus onthult wanneer 'Dagelijkse Kost' zal eindigen

Jeroen Meus onthult wanneer 'Dagelijkse Kost' zal eindigen

Jeroen Meus is een vertrouwd gezicht in elke huiskamer, en dat al twaalf jaar lang. Elke werkdag zien we hem gretig kokkerellen in zijn kookprogramma ‘Dagelijkse Kost’. In Humo laat hij nu ook weten hoelang hij dat nog zal presenteren.

Op 20 september 2010 kwam de allereerste aflevering van 'Dagelijkse Kost' op de buis. Twaalf jaar geleden is dat ondertussen. Jeroen Meus mag zich daarmee waarschijnlijk Vlaanderens meest succesvolle tv-kok noemen. En dat weet de VRT maar al te goed. De openbare omroep wil dan ook dat Jeroen nog enkele seizoenen blijft meedraaien.

En zo gezegd, zo gedaan. "Ik heb net voor vijf jaar bijgetekend bij de VRT, dus ik mag tot mijn 49ste 'Dagelijkse Kost' maken", laat Jeroen weten. We moeten binnenkort dus zeker nog geen afscheid nemen van zijn programma. En dat stemt Jeroen gelukkig. Die zou er liefst zelfs nog een paar jaar bij doen. "16 jaar in totaal spreekt me niet aan: 20 jaar vind ik ronder, vollediger, juister”, vindt hij.

Dit goede nieuws komt erg gelegen. Jeroen heeft namelijk een zwaar jaar achter de rug. Eind vorig jaar overleed zijn broer Wim helaas aan kanker en onlangs moest hij ook zijn hond Ballie en zijn paard Chanel afgeven. Gelukkig vindt hij nog rust in zijn tv-job, die hij perfect met zijn gezin kan combineren. “Nu zit ik in de fase van de veiligheid. Ik ben zo graag bij mijn vrouw en bij mijn familie. Ik geniet er zo van om mijn zoon te zien opgroeien”, aldus Jeroen.

Populair

Laatste nieuws