Frances Lefebure krijgt schokkend nieuws te horen over Lieven Scheire showbizz
showbizz

Frances Lefebure krijgt schokkend nieuws te horen over Lieven Scheire

Frances Lefebure krijgt schokkend nieuws te horen over Lieven Scheire

Frances Lefebure en Lieven Scheire zien we sinds donderdagavond schitteren als presentatieduo in ‘Ons DNA’. Een gloednieuw VTM-programma over - je raadt het vast wel - ons DNA. In de allereerste aflevering krijgen de presentatoren meteen een verrassing van jewelste voorgeschoteld.

‘Ons DNA’ is een programma vol interessante weetjes en experimenten, met BV’s als proefkonijnen. Onder andere Dina Tersago, Koen Wauters en Gloria Monserez zullen we bij Frances en Lieven zien opduiken. Bovendien helpen de presentatoren ook mensen die op zoek zijn naar verloren familieleden. En wat blijkt? Frances en Lieven zijn zélf familie van elkaar.

Uit onderzoek blijkt dat beide presentatoren nazaten zijn uit een koppel dat in de 19de eeuw trouwde. De overgrootvader van Frances Lefebure is een achterneef van de grootvader van Lieven Scheire. “Dus we presenteren samen een programma over DNA en vinden via DNA dat we familie van elkaar zijn? Prachtig”, merkt Lieven op. “Het is dan toch een beetje voorbestemd”, vindt Frances.

Frances en Lieven zijn duidelijk stomverbaasd door dit nieuws. “Mensen gaan het niet geloven. Ze gaan denken dat we het programma daarom maken, maar dat is dus niet zo”, klinkt het. Het nieuws zorgt wel meteen voor de nodige humor. “Als een van hen die avond hoofdpijn had gehad, dan waren wij er niet geweest”, grapt Lieven. “Waar zullen we kerstmis vieren neef, bij jou of bij mij?”, voegt Frances eraan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws