Na ophef zet Regi verliezend 'Regi Academy'-finaliste Hanne op haar plaats showbizz
showbizz

Na ophef zet Regi verliezend 'Regi Academy'-finaliste Hanne op haar plaats

Na ophef zet Regi verliezend 'Regi Academy'-finaliste Hanne op haar plaats

Vorige week maakte Regi de twee winnaars van ‘Regi Academy’ bekend: Arno en Melanie. Dat betekende ook dat Hanne de enige afvaller was in de finale. Iets wat bij haar erg hard aankwam.

Zo vond Hanne het enorm pijnlijk om als enige het podium te moeten verlaten. Bovendien kreeg ze ook maar weinig steun van Regi. “Nog een kus op het podium, maar daarna heb ik spijtig genoeg niets meer van hem gehoord”, biechtte de zangeres eerder op aan Het Laatste Nieuws. Regi reageert nu voor het eerst op deze harde uitspraken.

“Zo mag je het niet bekijken”, wijst Regi Hanne terecht in Het Laatste Nieuws. Volgens de Limburgse dj moet ze er het positieve van inzien. “Kijk eens naar wat je allemaal hebt meegemaakt. Je hebt twee keer in het sportpaleis gestaan en twee nummers mogen zingen”, bedenkt Regi zich. Niet veel mensen doen het haar na.

Bovendien heeft Regi zelf nog nooit zo’n bomvol Sportpaleis meegemaakt. “Zo’n 20.400 man, dat is niet niets”, klinkt het. Dat draag je voor de rest van je leven met je mee. “En dat zal ze later als ‘bomma’ nog lang navertellen aan haar kleinkinderen”, besluit Regi.

Samenwerking in de toekomst

Een samenwerking in de toekomst sluit Regi dan ook niet meteen uit. “Ik zal haar sowieso nog horen”, zegt hij overtuigd. “Al die mensen staan bij mij op de radar. Dat is het leuke aan de ‘Regi Academy’”, vertelt hij. Als hij nog eens iemand nodig heeft voor een of ander nummer, dan weet hij waar te zoeken. “Zo heb ik al vaker mensen opgevist”, aldus Regi.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws