Na ongeneeslijke ziekte van man heeft Birgit Van Mol eindelijk geweldig nieuws showbizz
showbizz

Na ongeneeslijke ziekte van man heeft Birgit Van Mol eindelijk geweldig nieuws

Na ongeneeslijke ziekte van man heeft Birgit Van Mol eindelijk geweldig nieuws

Birgit Van Mol heeft enkele zware jaren achter de rug. Zeven jaar geleden werd bij haar man René niet alleen longkanker ontdekt, maar ook een ongeneeslijke auto-immuunziekte. Gelukkig krijgt de voormalige nieuwslezeres nu erg goed nieuws te horen.

Birgit Van Mol is deze week namelijk serieus in de prijzen gevallen. Ze heeft met ‘De Kroongetuigen’ de Belgian Podcast Award gewonnen in de categorie ‘Documentary’. ‘De Kroongetuigen’ is een podcast over bijzondere moorden in Vlaanderen. Het is een docureeks over waargebeurde verhalen waarin getuigen hun verhaal komen doen.

Birgit Van Mol is in de wolken met dit nieuws. Zij is dan ook de duwende kracht achter de podcast. “Het voelt zo fijn”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Het is een straffe categorie, dus we zijn blij verrast”, gaat ze verder. “We zijn zeer tevreden. De concurrentie was dan ook heel sterk”, voegt maker Niels De Vos eraan toe.

Op Instagram wil Birgit dan ook iedereen uitvoerig bedanken. “Dank aan iedereen die naar onze podcast luisterde, die op ons gestemd heeft en aan ons team”, schrijft ze. Bovendien zet ze in het bijzonder alle mensen in de bloemetjes die bij de feiten betrokken waren en hun toestemming gaven om de podcast te maken. “Zoveel dank en respect”, aldus Birgit.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws