André Hazes vindt opnieuw liefde bij oude bekende: "Het is officieel nu" showbizz
showbizz

André Hazes vindt opnieuw liefde bij oude bekende: "Het is officieel nu"

André Hazes vindt opnieuw liefde bij oude bekende: "Het is officieel nu"

André Hazes' liefdesleven is - op zijn minst gezegd - nogal complex te noemen. Onlangs raakte bekend dat hij een nieuwe vriendin had, Sarah. Er deden zelfs geruchten de ronde dat het koppeltje zich al verloofd had. Maar daar lijkt nu niets van aan.

Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer weet namelijk precies wat er gaande is. Zij heeft opnieuw een primeur beet. Volgens haar is André Hazes alweer van straat. Hij zou opnieuw samen zijn met - je raadt het nooit - zijn ex-verloofde Monique Westenberg.

“Het is officieel. André en Monique zijn weer samen. Je verwacht het niet”, laat Yvonne weten op haar juicekanaal. Eerder wist ze al te vertellen dat André het opnieuw wou proberen met zijn ex. Ze gingen onlangs samen naar Disneyland met hun zoontje. Sindsdien is het dik aan en werd zijn auto al meermaals voor Moniques huis gespot. “Dré woont nu ook weer bij Monique”, weet Yvonne.

Maar zijn relatie met Sarah blijkt nog geen afgesloten hoofdstuk. “Dré is niet goed in confrontaties, dus hij houdt Sarah nog steeds warm. Hij heeft afgelopen donderdag zelfs nog met haar afgesproken”, wil Yvonne kwijt. Ze hoopt in ieder geval dat Monique weet waaraan ze begint.

Bron: Instagram Stories

André Hazes vindt opnieuw liefde bij oude bekende: "Het is officieel nu"

Populair

Laatste nieuws