Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' verbluffen iedereen met heuglijk nieuws showbizz
showbizz

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' verbluffen iedereen met heuglijk nieuws

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' verbluffen iedereen met heuglijk nieuws

Twee jaar geleden stapten Candice Martens en Marijn Lenaerts in het huwelijksbootje in ‘Blind Getrouwd’. Het leek een match made in heaven. Toch kondigde het koppeltje deze zomer hun breuk aan, tot grote verrassing van velen.

Candice en Marijn leerden elkaar twee jaar geleden kennen in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Hun huwelijk was het enige dat toen standhield. Het koppeltje ging meteen samenwonen, maar het geluk was van korte duur. Deze zomer kwam er jammer genoeg een einde aan hun sprookje.

Die breuk viel hen allebei erg zwaar, maar nu heeft het koppeltje een pak leuker nieuws te melden. Het einde van hun huwelijk betekent gelukkig niet het einde van hun vriendschap. Dat pakt niemand hen nog af. Op Instagram zien we het ex-koppeltje gezellig een terrasje doen. “Super blij dat wij in elkaars leven blijven als goeie vrienden”, schrijft Candice. “Bedankt voor de gezellige namiddag.”

Dat zien haar volgers maar al te graag. “Respect dat jullie dat kunnen”, “Moet zeker kunnen” en “Misschien komt het ooit nog wel goed”, laten ze dolenthousiast weten. Ook voormalig ‘Blind Getrouwd’-deelnemer Christophe Ramont heeft een duidelijke boodschap voor hen. “Jullie zien er geweldig uit. Laat maar weten als jullie tips willen over vrienden blijven na de scheiding, ik hou dat toch ook al 3 jaar vol met Nick”, grapt hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws