Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd' hebben heuglijk nieuws na zware periode showbizz
showbizz

Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd' hebben heuglijk nieuws na zware periode

Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd' hebben heuglijk nieuws na zware periode

Veerle en Nick werden in het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gematcht. Ze zijn een van de weinige koppels die tot op vandaag nog samen zijn. Nu hebben ze een grote mijlpaal te vieren.

Veerle en Nick zijn namelijk zes jaar getrouwd. In 2017 stapten ze in het huwelijksbootje en nu zijn ze nog steeds even gelukkig samen. Veerle wil hun relatie dan ook maar al te graag even vieren. “6 jaar wij”, schrijft ze op Instagram bij een schattige gezinsfoto. “En 3 schatjes van patatjes rijker”, klinkt het.

Al is het niet altijd even gemakkelijk geweest. Veerle en Nick hebben intussen twee dochtertjes samen: Liv en Noé. Maar de twee moesten helaas ook al een kindje afgeven. Vorig jaar in april verloren ze hun kindje, dochtertje Elle, na 19 weken zwangerschap. Gelukkig vond het koppel de nodige steun bij elkaar. “Nick, ik hou van je”, besluit Veerle op Instagram.

Met een mijlpaal als deze kan je natuurlijk op heel wat gelukswensen rekenen. “Goed bezig, toppers”, “Proficiat, jullie stralen”, “Zo trots op jullie” en “Prachtig gezinnetje”, laten Veerles volgers weten. “Al 6 jaar zijn jullie een heel mooie match, ik was fan van jullie vanaf het eerste moment”, wil iemand zelfs kwijt. Ook Winnie en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ willen het koppeltje uitvoerig feliciteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws