Advocaten van Marco Borsato zijn boos en doen boekje open over beschuldigingen showbizz
showbizz

Advocaten van Marco Borsato zijn boos en doen boekje open over beschuldigingen

Advocaten van Marco Borsato zijn boos en doen boekje open over beschuldigingen

De 2 advocaten die Marco Borsato vertegenwoordigen spreken in een talkshow over de aantijgingen. Ze halen meteen fel uit naar de ‘BOOS’-aflevering over het ‘The Voice’-schandaal.

Marco Borsato wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag tijdens de opnames van ‘The Voice of Holland’. Zo zou hij verschillende medewerkers en kandidaten betast hebben. Enkele slachtoffers hebben hun verhaal gedaan aan de redactie van ‘BOOS’, het programma van Tim Hofman.

De 2 advocaten van Marco Borsato, Carry Knoops en Geert-Jan Knoops, hebben zich nu uitgesproken over die aflevering van ‘BOOS’ waarin de aantijgingen tegen Marco besproken werden. “Het zijn geen feiten”, klinkt het. “Het kan waar zijn, maar het hoeft niet. Het zijn informaties die nog niet geverifieerd zijn door een onafhankelijke instantie”, leggen ze uit.

Bovendien zou John de Mol te veel zijn eigen oordeel geven in de aflevering en daar maken ze zich zorgen over. “Je moet niet spelen voor eigen rechter”, zeggen de advocaten. Kijkers zouden zo een verkeerd beeld kunnen krijgen en denken dat Marco al schuldig is. Echter is dat nog niet bewezen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws