Jaimie Vaes onthult schrijnende details over toxische relatie met Lil Kleine showbizz
showbizz

Jaimie Vaes onthult schrijnende details over toxische relatie met Lil Kleine

Jaimie Vaes onthult schrijnende details over toxische relatie met Lil Kleine

Jaimie Vaes was te gast in het Nederlandse tv-programma ‘Boerderij van Dorst’. Daar vertelde de realityster meer over haar relatie met rapper Lil Kleine.

Jaimie Vaes klapt opnieuw uit de biecht over haar relatie met Lil Kleine. De twee waren zelfs een tijdje verloofd, maar ondertussen zijn ze al even uit elkaar. Huiselijk geweld lag aan de basis van die breuk. Zo lekten er zelfs beelden uit waarop te zien is hoe de rapper zijn vriendin mishandelde. Nu onthult Jaimie nog meer schokkende details over die relatie.

Ze vertelt nu dat ze heel veel schaamte heeft gevoeld. Ze had namelijk al snel door dat er iets mis was tijdens hun relatie. “Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd”, bekent ze. De realityster schaamde zich voor zijn gedrag waarvoor de rapper zich zou moeten schamen en daardoor kreeg ze heel veel stress.

Ze geeft zelfs toe dat ze op een bepaald moment nog maar 45 kilogram woog. “Ik had geen zin om te eten door de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond”, aldus Jaimie. Uiteindelijk had ze toch de kracht gevonden om de relatie te beëindigen. Momenteel gaat het beter met haar, maar dat heeft wel een tijdje geduurd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws