Brecht uit 'Blind Getrouwd' moet echte gevoelens tegenover Dziubi opbiechten showbizz
showbizz

Brecht uit 'Blind Getrouwd' moet echte gevoelens tegenover Dziubi opbiechten

Brecht uit 'Blind Getrouwd' moet echte gevoelens tegenover Dziubi opbiechten

Brecht en Dziubi kenden een vliegende start in ‘Blind Getrouwd’. Ze leven al sinds dag één op een roze wolk alsof ze elkaar al jaren kennen. Ze lijken smoorverliefd, maar daar denkt Brecht blijkbaar anders over.

Aan aantrekkingskracht geen gebrek. “Die was er langs beide kanten voor de volle 100%, maar om dat dan meteen verliefdheid te noemen. Daar zijn we te realistisch voor”, biecht Brecht op in TV-Familie. Echt sprake van vlinders is er dus nog niet. Tenminste, toch niet van Brechts kant.

“Ik wist niet of Dziubi wel verliefde gevoelens had voor mij”, geeft Brecht toe. Het koppel heeft hun gevoelens tegenover elkaar dan ook nooit uitgesproken tijdens het hele ‘Blind Getrouwd’-avontuur. “Dat was voor ons toch een drempel”, geeft Brecht toe. Ze wilden zichzelf vooral geen druk opleggen. Maar dat wil niet zeggen dat er niets moois aan het bloeien is.

Zo begon Brecht Dziubi wel te missen toen hij voor zijn werk in Amsterdam zat. Zulke dingen deden hem beseffen dat er misschien toch iets begon op te komen. “Er was alleszins een fantastische klik tussen ons. En we voelden dat er iets aan het groeien was”, klinkt het. Hoe dat zal aflopen, blijft nog maar de vraag.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws