Frances Lefebure doet verrassende ontdekking over relatie met Boris Van Severen showbizz
showbizz

Frances Lefebure doet verrassende ontdekking over relatie met Boris Van Severen

Frances Lefebure doet verrassende ontdekking over relatie met Boris Van Severen

Frances Lefebure en Boris Van Severen vormen misschien wel een van de knapste showbizzkoppeltjes van Vlaanderen. Ze beklonken hun liefde vorig jaar dan ook met een sprookjeshuwelijk.

Een goed jaar geleden getrouwd en nog steeds even gelukkig samen. Maar hun gezinnetje bestaat niet enkel uit hun tweetjes. Boris had al twee kinderen uit een vorige relatie en Frances neemt de rol van plusmama maar al te graag op zich. Maar ze koestert zelf ook al sinds ze tiener was een vurige kinderwens.

Die droom werd pas concreet toen zo’n twee jaar geleden in zwijm viel voor acteur en ondertussen echtgenoot Boris Van Severen. “Boris is de eerste persoon waarbij ik echt voel dat ik kinderen met hem wil”, moet Frances toegeven in Feeling. Ze heeft voor het eerst in haar leven het gevoel dat ze echt klaar is om mama te worden.

En dat heeft alles met het karakter van haar wederhelft te maken. “Ik heb een groot vertrouwen in Boris als mens: bij hem heb ik voor het eerst het gevoel voor álles te willen gaan”, meent Frances. “Boris is een heel jong en onstuimig iemand, maar wel op een stevig bedje van maturiteit en zin voor verantwoordelijkheid, toch wat zijn kinderen betreft”, aldus de actrice.

Populair

Laatste nieuws