'Chateau Meiland' plots niet meer te zien op tv: dit is er écht aan de hand TV en Radio
TV en Radio

'Chateau Meiland' plots niet meer te zien op tv: dit is er écht aan de hand

'Chateau Meiland' plots niet meer te zien op tv: dit is er écht aan de hand

Minder goed nieuws voor de Belgische fans van ‘Chateau Meiland’. Het programma wordt momenteel niet langer uitgezonden op Play5 en de zender legt ook meteen uit waarom.

Vorige week kregen we in ‘Chateau Meiland’ nog te zien dat de familie zich klaarmaakt om de kopers van hun Franse kasteel te ontmoeten. Echter zullen we nog even op het vervolg moeten wachten. Het programma is namelijk van de antenne gehaald door Play5. Zeer vreemd, want er komen nog 6 afleveringen aan van het huidige seizoen.

‘Zo Man Zo Vrouw’ zal vanaf vandaag elke woensdagavond te zien zijn in de plaats van ‘Chateau Meiland’. Echter gaat het om heruitzendingen. Een zeer bizarre beslissing van de zender, want de realitysoap over de familie Meiland is het best bekeken programma van Play5. Zo keken er afgelopen woensdag nog bijna 180.000 mensen live naar de uitzending.

Het is nog niet duidelijk waarom de serie plots niet meer uitgezonden zal worden. Volgens Het Nieuwsblad wil Play5 er ook niet veel over kwijt. Ze vertellen alleen dat het programma later opnieuw op tv zal komen en dat het niet zo ongewoon is om een programma te splitsen en later verder uit te zenden. Het is wel nog niet duidelijk wanneer 'Chateau Meiland' opnieuw zal worden uitgezonden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws