Lotte Vanwezemael maakt volgers helemaal gek in sexy pakje: "Bangelijk wijf!" sexy
sexy

Lotte Vanwezemael maakt volgers helemaal gek in sexy pakje: "Bangelijk wijf!"

Lotte Vanwezemael maakt volgers helemaal gek in sexy pakje: "Bangelijk wijf!"

Lotte Vanwezemael heeft dit weekend nog eens goed de bloemetjes buitengezet. De seksuologe bezocht namelijk verschillende halloweenfeestjes en ze heeft zich weer van haar beste kant laten zien.

Lotte Vanwezemael heeft zich weer eens goed laten gaan. Ze heeft in het afgelopen verlengde weekend namelijk uitgebreid feest gevierd. We wisten al langer dat 'Seksuolotte' graag gaat feesten, maar ze lijkt ook grote fan te zijn van halloweenfeestjes. Daar deelt ze nu enkele beelden van op sociale media.

De seksuologe heeft ook haar beste outfits daarvoor bovengehaald. Zo kregen we haar al te zien als een sexy vampier, maar haar piratenpakje is toch nog net dat tikkeltje uitdagender. Daar deelt ze nu een plaatje van op haar Instagramverhaal. Met een zwoele blik en een pikante outfit verbluft ze opnieuw al haar volgers.

Die zijn zoals gewoonlijk ook weer laaiend enthousiast. In de reacties schrijven ze allemaal hoe goed Lotte eruitziet. “Hot”, “Kan je nog sexyer zijn?”, “Ja hoor”, “Knap”, “Dit doet het wel”, “Gewoonweg de max”, “Mooie foto”, “Hottie”, en “Super sexy”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws