Christoff openhartig over romance tussen Joren uit 'Blind Getrouwd' en ex-K3'tje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff openhartig over romance tussen Joren uit 'Blind Getrouwd' en ex-K3'tje

Christoff openhartig over romance tussen Joren uit 'Blind Getrouwd' en ex-K3'tje

Zanger Christoff en Joren Dumont uit ‘Blind Getrouwd’ zijn al jaren boezemvrienden. Nu praten ze openlijk over zijn deelname aan het programma én zijn romance met Kathleen Aerts.

Wat niet veel mensen wisten, is dat Joren en Christoff elkaar al kennen sinds hun tienerjaren. Christoff was zelfs een van de eerste mensen die wisten dat Joren ging deelnemen aan ‘Blind Getrouwd’. Toch begreep hij dat niet goed in het begin. “Ik had eerst zoiets van: ‘Joren, waarom doe jij hier aan mee?’”, vertelt Christoff aan Het Laatste Nieuws.

Christoff snapte niet dat Joren nog steeds niet de ware had gevonden. “Ik probeer hem altijd al te koppelen, omdat Joren voor mij een beetje de perfecte man is”, geeft hij toe. Bovendien heeft Christoff hem al eens gekoppeld aan een van zijn beste vriendinnen Kathleen Aerts. Daar moet Christoff nu nog wat over kwijt.

“Dat was eigenlijk op aanvraag van Kathleen zelf”, bekent hij. Toen ze samen op vakantie waren in de Ardennen zei zij dat ze heel graag een lief wilde hebben. “Ik ken iemand voor jou”, zei Christoff toen en stelde Joren aan haar voor. Joren en Kathleen hebben daarna een korte relatie gehad zo’n 15 jaar geleden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws