Staf en Mathias Coppens krijgen waanzinnig goed nieuws te horen: "Onwijs gaaf!" TV en Radio
TV en Radio

Staf en Mathias Coppens krijgen waanzinnig goed nieuws te horen: "Onwijs gaaf!"

Staf en Mathias Coppens krijgen waanzinnig goed nieuws te horen: "Onwijs gaaf!"

In België doen de gebroeders Coppens het al voor een lange tijd erg goed op tv. Nu krijgen zo ook fantastisch nieuws te horen vanuit het buitenland.

Staf en Mathias Coppens hebben al heel wat succesvolle televisieprogramma’s gemaakt in België, denk maar aan ‘Het Lichaam van Coppens’ en ‘De Code van Coppens’. Deze programma’s kennen telkens hoge kijkcijfers en dat weten ze nu ook in het buitenland. In Nederland doet ‘De Code van Coppens’ het ook heel erg goed. Dat schrijft TV-Familie.

Het programma is in Nederland al aan zijn derde seizoen toe. Toch is het niet exact hetzelfde als bij ons, want in de Nederlandse versie verschijnen Hollandse sterren zoals de Meilandjes. Dat lijkt een heel groot succes te zijn volgens Mediacourant. Het programma dat op SBS6 wordt uitgezonden, heeft namelijk meer dan 500.000 kijkers.

Zo doen de broers het zelfs beter dan bekende Nederlandse tv-gezichten zoals Linda de Mol, terwijl zij normaal het grote kijkcijferkanon is. Niet alleen de kijkers zijn laaiend enthousiast, maar ook de BN’ers die deelnemen vinden het leuk. “Dit is gewoon onwijs gaaf”, zei Maxime Meiland eerder al. Hoogstwaarschijnlijk zal er ook een vierde seizoen aankomen.

Populair

Laatste nieuws