Koen Wauters gooit het over een andere boeg en heeft groot nieuws: "Super!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters gooit het over een andere boeg en heeft groot nieuws: "Super!"

Koen Wauters gooit het over een andere boeg en heeft groot nieuws: "Super!"

Koen Wauters heeft geweldig nieuws te melden en daar vertelt hij meer over in een video op zijn Instagrampagina. Hij gaat namelijk iets doen wat hij nog nooit eerder gedaan heeft.

Koen Wauters is van verschillende markten thuis. Naast een succesvolle muziek- en televisiecarrière, is hij ook al jaren actief als rallypiloot. Zo heeft hij al verschillende keren deelgenomen aan de Dakar Rally en daar moet hij nu nog wat meer over kwijt. In een nieuw filmpje kondigt hij groot nieuws aan.

Hij heeft altijd geweigerd een boek uit te brengen over zijn leven of over Clouseau, maar nu is het eindelijk zover. “Ik schrijf een boek over de Dakar Rally”, zegt hij enthousiast. Daarin zullen fantastische en gekke verhalen staan, maar ook prachtige foto’s en getuigenissen. “Dit is het verhaal over de avonturen die de woestijn me bracht”, aldus Koen.

Bovendien hoeven zijn fans er niet lang op te wachten, want half december ligt ‘Koen in Dakar’ al in de boekhandels. Zijn volgers zijn alvast fan van dit idee. “Zalig”, “Oh ik weet wat op mijn verlanglijstje staat”, “Echt geweldig”, “Kijk ernaar uit”, “Beste nieuws van de dag” en “Ik koop hem”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws