Laura Tesoro hangt de rebel uit in ‘The Voice’ en neemt ingrijpende beslissing TV en Radio
TV en Radio

Laura Tesoro hangt de rebel uit in ‘The Voice’ en neemt ingrijpende beslissing

Laura Tesoro hangt de rebel uit in ‘The Voice’ en neemt ingrijpende beslissing

Laura Tesoro is te zien als vijfde coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. De zangeres neemt nu een drastische beslissing dat een invloed zal hebben op het verdere verloop van de talentenjacht.

In ‘The Voice van Vlaanderen’ maken ze zich klaar voor de volgende ronde na de blind auditions. Na enkele weken vol met straffe audities zitten de teams van de coaches vol. In de volgende ronde, de knockouts, zullen leden van hetzelfde team het tegen elkaar moeten opnemen om te bepalen wie door mag.

Laura Tesoro bevond zich tijdens de blind auditions backstage. Zij mocht kandidaten waarvoor geen enkele coach afdrukte een tweede kans geven. De zangeres moest nu nog een belangrijke beslissing nemen, namelijk wie zij zal meenemen naar de volgende ronde. Echter verloopt dat niet zoals gepland.

“Regels zijn er om gebroken te worden”, zegt Laura, net voordat ze moet kiezen tussen Ashley, Glen en Isis. De coach besluit uiteindelijk om ze alle 3 mee te nemen naar de knockouts. “Ik vind het heerlijk om de rebelse coach te zijn”, schrijft ze zelf nog over deze beslissing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws