Nick uit 'Blind Getrouwd' kondigt groot nieuws aan, ex Christophe moet wat kwijt TV en Radio
TV en Radio

Nick uit 'Blind Getrouwd' kondigt groot nieuws aan, ex Christophe moet wat kwijt

Nick uit 'Blind Getrouwd' kondigt groot nieuws aan, ex Christophe moet wat kwijt

Een goede twee jaar geleden zagen we Nick in het huwelijksbootje stappen met Christophe in ‘Blind Getrouwd’. Hun sprookjeshuwelijk liep helaas ten einde. Gelukkig kende zijn liefdesleven daarna meer succes.

Na zijn mislukte huwelijk met Christophe heeft Nick de liefde van zijn leven gevonden. Samen hebben ze onlangs zelfs een huis gekocht. Nu hebben de tortelduifjes opnieuw een reden om te vieren. Nick en zijn nieuwe vriend zijn exact één jaar samen.

Om dit bijzondere jubileum te vieren, zet Nick zijn lief in de bloemetjes op Instagram. De liefde spat van de foto af. “1 jaar”, schrijft de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat erbij. “Happy anniversary aan de man die al mijn gekte kan verdragen”, klinkt het. Op naar de volgende jaren en talrijke herinneringen samen.

“Ik hou van ons”, sluit Nick af. Iets wat ook zijn volgers niet kunnen ontkennen. “Proficiat toppers”, “Je verdient dit”, “Zo blij voor jullie” en “Hoor ik daar een feestje aankomen?”, reageren ze laaiend enthousiast. “Ik zeg altijd: ‘Als je die eerste 7 weken overleeft, dan zit het wel goed.’ Proficiat, lieverds”, wil ook zijn ex-man Christophe kwijt. Ook Veerle en Laura uit ‘Blind Getrouwd’ feliciteren het koppeltje.

Populair

Laatste nieuws