Brecht stomverbaasd na wat hij hoort van Blind Getrouwd-deelnemer: "Heel jammer" TV en Radio
TV en Radio

Brecht stomverbaasd na wat hij hoort van Blind Getrouwd-deelnemer: "Heel jammer"

Brecht stomverbaasd na wat hij hoort van Blind Getrouwd-deelnemer: "Heel jammer"

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur zit er bijna op. De perfecte gelegenheid om nog eens een weekendje samen te komen met alle koppels en terug te blikken op hun grote dag. Maar daar was niet iedereen even blij mee.

Dat Jana een laag zelfbeeld heeft, werd al meermaals duidelijk in de afleveringen. Maar ook Florence mag eraan geloven. Zeker bij het zien van haar eigen trouwvideo kleurden haar wangen rood van schaamte. “Het was echt heel raar om onze trouw te zien. Ook om jezelf op tv te zien”, vertelt ze.

“Ik vond dat Jiri dat echt goed deed, maar dan keek ik naar mezelf en sta ik daar zo te giechelen en rare dingen te zeggen", gaat Florence verder. Ze kan de beelden dan ook amper aanzien. En dat is ook haar ‘Blind Getrouwd’-collega’s niet ontgaan. Vooral Brecht schrok enorm van haar reactie.

"Ik hoorde in mijn rechteroor constant ‘ugh' en 'bah'. Ik vond dat echt heel jammer. Op die beelden spat het er juist van af hoe warm en oprecht ze toen tegenover elkaar stonden”, vindt Brecht. “We doen allemaal rare dingen op zulke momenten”, proberen de experts Florence wel gerust te stellen. “Jezelf zien is raar, maar wij vonden wel dat je dat goed deed”, steekt ook Jana haar een hart onder de riem.

Populair

Laatste nieuws