James Cooke gelooft zijn oren niet na onwaarschijnlijk nieuws TV en Radio
TV en Radio

James Cooke gelooft zijn oren niet na onwaarschijnlijk nieuws

James Cooke gelooft zijn oren niet na onwaarschijnlijk nieuws

James Cooke is tegenwoordig elke zaterdag op Play4 te zien in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’. Maar binnenkort kan je ook weer afstemmen op zijn programma ‘James De Musical’, waarbij de presentator het leven van enkele BV’s omtovert tot een prachtige musical.

Dat ‘James De Musical’ een enorm succes is, staat buiten kijf. Maar nu zou James Cooke wel eens serieus in de prijzen kunnen vallen. Zijn programma is namelijk genomineerd voor een Gouden Roos, een van de meest prestigieuze Europese awards voor amusementsprogramma's. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Hij is genomineerd de categorie Studio Entertainment naast vier andere grote internationale programma’s. Daarmee treedt 'James de musical' in de voetsporen van 'De Mol', 'Benidorm Bastards', 'Wat als?', 'Down the road' en 'Sorry voor alles'.

Kans maken op een Gouden Roos is iets waar James nooit van had durven te dromen. Maar hij zal nog even op zijn tanden moeten bijten. Op 28 november weten we of de presentator de grote prijs effectief in de wacht heeft gesleept.

Populair

Laatste nieuws