Zo gaat het nu écht met Jens Dendoncker na pijnlijke breuk met Lauren Versnick Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo gaat het nu écht met Jens Dendoncker na pijnlijke breuk met Lauren Versnick

Zo gaat het nu écht met Jens Dendoncker na pijnlijke breuk met Lauren Versnick

Jens Dendoncker kreeg de laatste tijd heel wat te verduren. Hij belandde onlangs in een zware depressie. En dan was er ook nog de pijnlijke breuk met Lauren Versnick. De presentator vertelt in Gazet van Antwerpen openhartig hoe hij er momenteel aan toe is.

Vandaag kan Jens gelukkig zeggen dat het een pak beter met hem gaat. En dat spat ook van hem af. Zo kreeg hij op de première van ‘Zillion’ meermaals te horen dat hij er fantastisch uitzag. “De sprankel zit er weer in, misschien valt dat gewoon op”, heeft de presentator erop te zeggen.

“Ik zit al heel lang in therapie, meermaals per maand”, gaat Jens verder. En dat helpt enorm. Bovendien is hij een pak gezonder gaan leven. “Ik ben de dertig voorbij, ik mag stilaan als een volwassene gaan eten”, grapt hij. Meditatie, gezondere voeding… Hij wapent zich op alle mogelijke manieren tegen een terugval. “Ik weet nu dat ik sowieso niet te veel hooi op mijn vork mag nemen”, besluit Jens.

Jens is dus meer dan ooit terug. Hij heeft ook alleen maar leuke vooruitzichten. Binnenkort is de presentator weer te zien op VTM aan de zijde van Julie Van den Steen in ‘Even goeie vrienden’ en in het voorjaar presenteert hij het langverwachte derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Niet slecht dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws