-->

Ruth Beeckmans laat nog eens van zich horen na overlijden Gary: "Sterke vrouw"

Ruth Beeckmans laat nog eens van zich horen na overlijden Gary:
Vrijdag 11 November 2022 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Ruth Beeckmans gaat door een helse periode. De actrice doorbreekt nog eens de stilte op Instagram en krijgt meteen heel veel lieve reacties.

Eerder dit jaar sloeg het noodlot toe voor Ruth Beeckmans. De actrice moest onverwachts afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed op 54-jarige leeftijd. Ruth heeft het momenteel bijzonder zwaar, waardoor het erg stil is geweest rond haar de afgelopen tijd. Nu laat ze weer van zich horen op sociale media. 

De actrice plaatst nu een foto samen met haar 2 kinderen, Charlie-Sue en Coby-Mae, op haar Instagrampagina. Ondanks dat ze het ontzettend moeilijk hebben, proberen ze er toch het beste van te maken. Op het plaatje zien we hen samen genieten in het water. “Girlsea”, schrijft Ruth erbij.

In de reacties willen al haar volgers haar een hart onder de riem steken. “Jij gaat er wel geraken, met vallen en opstaan, lieve madam”, “Prachtige, sterke vrouw” “Je bent de rots in de branding waarop de kinderen kunnen bouwen”, klinkt het onder meer. Anderen plaatsen dan weer een aantal hartje.

TAGS  I  Ruth Beeckmans