An Lemmens muisstil door verschrikkelijke gebeurtenis: "Koude rillingen alom" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens muisstil door verschrikkelijke gebeurtenis: "Koude rillingen alom"

An Lemmens muisstil door verschrikkelijke gebeurtenis: "Koude rillingen alom"

An Lemmens trok dit weekend naar Frankrijk en stond versteld van wat ze daar gezien heeft. Op haar Instagrampagina moet ze daar wat over kwijt en ook haar volgers laten veel reacties achter.

An Lemmens was afgelopen weekend te vinden in Frankrijk. De presentatrice was daar niet alleen om te relaxen, maar ook om wat bij te leren. Zo bezocht ze het dorpje Oradour-Sur-Glane. “Dat ligt er nog exact zo bij zoals in 1944, als monument van de gruwelijkheden die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gepleegd”, schrijft ze.

Onder de foto’s van het dorpje vertelt ze de gruwelijke dingen die daar hebben plaatsgevonden. “642 mensen vonden die dag de dood”, klinkt het. “De ruïnes moesten een blijvende herinnering zijn voor de toekomstige generaties. Dat er uit het kwade geen goeds komt. Ik hoop dat die laatste zin ook nu in 2022 luid mag weerklinken”, schrijft An.

Ook haar volgers zijn onder de indruk. Dat laten ze weten in de reacties. “De mens leert duidelijk niet bij”, “Gewoon gruwelijk”, “Om stil van te worden”, “Iedereen zou deze plaats moeten bezoeken als signaal hoe zinloos een oorlog wel is”, “Vreselijk” en “Dit komt binnen”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws