Erica en Martien Meiland kapot van verdriet: "We zullen je nooit vergeten!" TV en Radio
TV en Radio

Erica en Martien Meiland kapot van verdriet: "We zullen je nooit vergeten!"

Erica en Martien Meiland kapot van verdriet: "We zullen je nooit vergeten!"

Erica en Martien Meiland beleven trieste tijden in de nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’. De familie moet namelijk afscheid nemen van een geliefd familielid.

De Meilandjes schitteren nog steeds op tv in het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’. Op Instagram deelt Martien al een kleine preview van de nieuwste aflevering. Meestal beleeft de familie gekke avonturen en lachen ze zich rot, maar deze aflevering staat toch in het teken van verdriet.

In de aflevering nemen ze namelijk afscheid van een zeer geliefd persoon, de moeder van Erica. Zij overleed op 30 juni op 93-jarige leeftijd. Niet alleen Erica is er kapot van, maar ook Martien. Hij zag haar als zijn tweede moeder, want zijn eigen mama overleed al op haar 45ste.

“Ik ken die vrouw al 41 jaar, dus je hebt zoveel meer herinneringen” zegt Martien. “Die handen hebben zoveel gedaan, zoveel liefde gegeven”, vertelt Erica. De volgers van Martien reageren met steunbetuigingen. “Groot gemis”, “Heel veel sterkte” en “Een moeder verliezen is heel zwaar”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws