Oude én nieuwe verrassende liefde in 'Thuis': "Wordt een straffe verhaallijn" TV en Radio
TV en Radio

Oude én nieuwe verrassende liefde in 'Thuis': "Wordt een straffe verhaallijn"

Oude én nieuwe verrassende liefde in 'Thuis': "Wordt een straffe verhaallijn"

In ‘Thuis’ staat de komende weken heel wat te gebeuren. Een pak nieuwe verhaallijnen staan in de startblokken. Denk maar aan nieuwkomer Vince, die volgens de trouwe kijker heel wat roet in het eten komt gooien.

Zo viel Thilly al in zwijm voor zijn charmes. Velen denken dan ook dat Vince haar niet zomaar zal laten gaan. “Ik denk dat Thilly in zijn val zal trappen”, “Thilly zal wel voor vonken zorgen door met Vince aan te pappen” en “Dat wordt vast nog een koppel”, lezen we in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’. Anderen denken dan weer dat hij in Femke de liefde van zijn leven zal vinden.

“Nu Femke nog een relatie met Vince en we krijgen weer een straffe verhaallijn voor de komende maanden”, merkt een fan op. “Daar hoop ik ook op” en “Waarom ook niet, dat zou vonken geven”, reageren enkele trouwe kijkers. Het zou in ieder geval best grappig zijn, aangezien Peter, Femkes ex, nu aan het daten is met Vicky, Vinces ex.

Over één toekomstig koppeltje bestaat minder twijfel: Rosa en Waldek. Fans zijn ervan overtuigd dan hun liefde weer zal ontvlammen. Rosa gaf haar gevoelens voor hem al toe en net voor Waldeks ongeval kwam het zelfs nog tot een innige kus tussen de twee. Zijn huidige vriendin Nora lijkt binnenkort dus verleden tijd. “Wat Rosa en Waldek hebben, daar kan niemand tussenkomen”, “Ze ziet hem graag, en hij haar ook” en “Je weet wat ze zeggen: oude liefde roest niet”, besluiten de kijkers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws