Dit mogen we nog verwachten van de comeback van Kürt Rogiers, Lars, in 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Dit mogen we nog verwachten van de comeback van Kürt Rogiers, Lars, in 'Familie'

Dit mogen we nog verwachten van de comeback van Kürt Rogiers, Lars, in 'Familie'

Eindelijk kunnen we weer genieten van Kürt Rogiers in ‘Familie’. Als we hem mogen geloven zal het nog een werkelijk spektakel worden. Hij onthult nu ook al wat meer over wat er nog te gebeuren staat.

Lars was enkele maanden afwezig in ‘Familie’, maar eindelijk is hij terug. De fans zijn alvast enorm enthousiast om Kürt Rogiers terug op het scherm te zien en dat merkt hij zelf ook. “Ik heb voor het eerst in zes jaar gevoeld dat de kijkers Lars echt graag zien”, bekent hij aan TeVeBlad.

Ook mogen kijkers heel wat verwachten van zijn terugkeer, want Lars komt orde op zaken stellen na de foto van het seksfeestje. Zo heeft hij zijn halfbroer Koen al geconfronteerd, maar hij moet ook andere belangrijke personen terug onder ogen zien, zoals Véronique, Brigitte en Raven. “Je gaat niet weten wat je gezien hebt binnen een maand”, aldus Kürt.

Ook verklapt hij nog wat meer over wat er zal gebeuren. “Alles resulteert in onverwachte ontmoetingen en verhaallijnen", klinkt het. "Zij die Lars graag zien huilen, gaan hun hartje kunnen ophalen. En zij die hopen dat Lars en Véronique weer een koppel gaan worden, zullen nog op hun honger blijven”, verklapt hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws