Liesbeth Van Impe laat na pijnlijke kankerdiagnose weten hoe het met haar gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Liesbeth Van Impe laat na pijnlijke kankerdiagnose weten hoe het met haar gaat

Liesbeth Van Impe laat na pijnlijke kankerdiagnose weten hoe het met haar gaat

“Ik keer terug in bloedvorm”, zei Liesbeth Van Impe toen ze eerder ‘De Allerslimste Mens’ moest verlaten. En dat deed ze gisteren ongetwijfeld. Haar tegenstanders waren allesbehalve opgewassen tegen haar. Maar hoe gaat het ondertussen met haar gezondheid?

Liesbeth herstelde twee jaar geleden nog van borstkanker, maar kreeg in september het vreselijke nieuws te horen dat ze hervallen is. “Zelfde kanker, zelfde plaats”, schreef de journaliste op Twitter. “Gelukkig heel snel ontdekt en met minder zware behandeling.”

“Ik heb geluk gehad”, weet ze nu te vertellen in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Haar radioloog was er gelukkig erg snel bij. Met “een paar operaties” komt de journaliste ervan af. “Het blijft heftig natuurlijk, maar ik had een erger scenario verwacht”, bedenkt ze zich.

Liesbeth glundert en dat zien we graag. Ze heeft dan ook fantastisch nieuws te vertellen. “Het komt sowieso goed, dat zijn ze nu zeker”, zegt ze met een brede glimlach. “Het is ongelooflijk hoeveel warmte er nu mijn richting uitkomt. Ik voel me goed”, besluit ze strijdvaardig. Helemaal klaar dus om voor die felbegeerde ‘Allerslimste Mens’-titel te strijden.

Populair

Laatste nieuws