Jennifer Heylen laat Instagram bijna crashen met haar decolleté: "Hallo, bom!" sexy
sexy

Jennifer Heylen laat Instagram bijna crashen met haar decolleté: "Hallo, bom!"

Jennifer Heylen laat Instagram bijna crashen met haar decolleté: "Hallo, bom!"

Jennifer Heylen trakteert haar volgers op enkele pikante plaatjes. Ze zet haar goedgevulde boezem eens goed in de schijnwerpers en haar volgers vinden dat geweldig.

Jennifer Heylen is een actrice die onder meer te zien is in ‘H4Z4RD’, ‘Loslopend Wild’ en ‘Dealer’. Ook kennen veel Vlamingen haar van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, want in het programma verschijnt ze regelmatig als jurylid. Ook op Instagram doet de actrice het erg goed.

Dat komt doordat ze daar ook wel eens gewaagde kiekjes durft op te zetten. Deze keer post ze enkele zwart-wit foto’s waarop ze een glitterend jurkje aan heeft. Wat meteen opvalt is dat het kleedje wel erg diep is uitgesneden, waardoor we veel te zien krijgen van haar borsten.

In de reacties staat het vol met complimentjes van haar volgers. “Oef”, reageert Kat Kerkhofs. Lauren Versnick en Celine Van Ouytsel plaatsen dan weer enkele vlammetjes. “Perfect”, “Hot”, “Lekker”, “Sexy en cute”, “Super mooi”, "Verliefd" en “Wauw”, klinkt het ook nog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws