Sieg De Doncker plaatst bijzonder bericht over dochter Nelle: "Ocharme het kind" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sieg De Doncker plaatst bijzonder bericht over dochter Nelle: "Ocharme het kind"

Sieg De Doncker plaatst bijzonder bericht over dochter Nelle: "Ocharme het kind"

Sieg De Doncker is de trotse papa van dochtertje Nelle en dat toont hij maar al te graag op sociale media. Deze keer deelt hij wel een opmerkelijk bericht.

Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen zijn vorig jaar voor de eerste keer mama en papa geworden. Ondertussen is Nelle al bijna anderhalf jaar oud, maar de ouders delen nog geregeld leuke kiekjes van hun dochtertje. Zo post Sieg ook graag selfies met zijn kleine spruit op Instagram.

Dat doet hij deze keer opnieuw, maar hij schrijft er iets opvallends bij. “Het kind lijkt elke dag meer en meer op haar vader”, staat er te lezen onder de foto. Vervolgens moet hij toch ook nog wat kwijt over die treffende gelijkenis. “Ocharme het kind. Hopelijk geen snor op haar 12 zoals haar papa haha!”, grapt hij.

De volgers van Sieg laten weten dat Nelle er erg schattig uitziet. “Cute”, “Amai die groeit rap”, “Geniet nog maar van haar jonge kinderjaren”, “Helemaal de papa”, “Hoe schattig weer”, “Knappe dochter”, “Hoe lief”, “Prachtige meid”, “Knap snoetje”, “Wat een schoon kind” en “Zalig”, klinkt het in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws