Tom en Kato van The Starlings verklappen nu al meer details over Eurosong 2023 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom en Kato van The Starlings verklappen nu al meer details over Eurosong 2023

Tom en Kato van The Starlings verklappen nu al meer details over Eurosong 2023

Eerder deze week werd bekend gemaakt wie zal deelnemen aan de preselecties van Eurosong 2023. The Starlings onthullen nu al iets meer over wat zij in petto hebben voor de wedstrijd.

Naast Loredana, Cherine, Gala Dragot, Ameerah, Gustaph en Hunter Falls zullen ook The Starlings deelnemen aan de preselecties van Eurosong. In januari zullen we te weten komen wie van hen naar het Eurovisiesongfestival in Liverpool mag gaan om ons land te verdedigen. Tom Dice en Kato Callebaut moeten daar nu al iets over kwijt.

“We zijn bedolven onder de positieve reacties van de mensen. Iedereen gunt het ons enorm hard”, vertelt het duo. Toch vinden ze het moeilijk om in te schatten hoe goed ze het zullen doen in de preselecties. “We hebben de nummers van de zes andere artiesten nog niet gehoord”, aldus Tom en Kato.

“We hopen dat de beste song mag gaan en dat het publiek ook zo zal stemmen”, zeggen ze. Bovendien onthullen ze ook al iets meer over hun nummers voor de preselecties. “Met onze twee nummers zijn we heel blij. Helaas kunnen we daar niets over vertellen, maar het ligt wel in de lijn van The Starlings”, klinkt het. “Het wordt dus geen dancenummer”, verklapt het koppel.

Populair

Laatste nieuws