An Lemmens kan niet geloven wat haar nu overkomt: "Complete waanzin" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens kan niet geloven wat haar nu overkomt: "Complete waanzin"

An Lemmens kan niet geloven wat haar nu overkomt: "Complete waanzin"

An Lemmens kan meer dan enkel presenteren. In haar zit ook een echte modeontwerpster verscholen. Zo bracht ze onlangs een splinternieuwe collectie uit bij LolaLiza. Maar als An even langs de winkel passeert, gelooft ze bijna haar eigen ogen niet.

Sinds eind oktober ligt Ans gloednieuwe collectie overal in de winkels. Dit is al de vierde keer dat de ontwerpster in zee duikt met LolaLiza. Maar dat maakt het voor haar niet minder speciaal. An durft de winkels zelfs niet binnen te gaan, zo overdonderd is ze.

Overdonderd, maar dolenthousiast. Dat uit An in een nieuwe video op Instagram. “Weet je wat mij echt supergelukkig maakt? Dat daar!”, schreeuwt ze bijna uit terwijl ze naar de etalage van LolaLiza wijst. “Dat zijn mijn kleren! "Hoe zot is dat?”, glundert de meer dan trotse ontwerpster.

“Het idee dat er nu mensen in de LolaLiza mijn kleren aan het passen of kopen zijn, maakt mij echt superblij. En de gedachte dat mensen op straat in mijn kleren rondlopen, dat is echt complete waanzin”, klinkt het. An kan haar brede glimlach maar niet verstoppen. Dat ze dankbaar is, is een understatement.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws